donderdag 13 november 2014

Best geklede celebs van 2014

Heei,

Nina Dobrev

Er zijn genoeg celebs die er het afgelopen jaar prachtig uit hebben gezien. Zo hebben we Vampire Diaries actriceNina Dobrev meerdere keren gespot in prachtige jurken. Nina aka Elena is klein van stuk, maar haar styliste weet precies hoe ze Nina meer lengte kan geven.

The 40th Annual People's Choice Awards - Arrivals
2014 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is de queen van de rode loper. Ze verschijnt altijd in de meest prachtige creaties die gemaakt zijn voor haar curvy body. De styliste van JLO kiest vaak voor een diepe decolleté en veel bling bling, maar hey Jenny kan er mee weg komen. Benieuwd hoe Jennifer Lopez haar signature beautylook maakt? Bekijk hier de tutorial.
2014 LACMA Art + Film Gala Honoring Barbara Kruger And Quentin Tarantino Presented By Gucci - Red Carpet
25th Annual GLAAD Media Awards

Miranda Kerr

Ex Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr mag dan haar wings hebben opgegeven, de outfits die wij het afgelopen jaar hebben gespot zijn zeker een goede vervanging. Miranda kiest vaak voor een jurk die net op of over de knie valt. Je denkt nu vast boring… Maar Miranda weet haar outfit altijd een sexy twist te geven door gebruik te maken van printjes, accessoires en decolleté.
Louis Vuitton : Outside Arrivals - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015
Stuart Weitzman Hosts Cocktail Party - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Rihanna

Natuurlijk hoort Rihanna ook in het rijtje van best geklede celebs. Sommigen vinden haar stijl te gewaagd en ordinair. Maar wij vinden dat Rihanna het kan hebben. Alles, maar dan ook werkelijk alles staat badgal RiRi goed. Van een doorschijnende Swarovski jurk tot een geel gewaad met uber lange spilt, we just love it!

The 56th Annual GRAMMY Awards - Pre-GRAMMY Gala And Salute To Industry Icons Honoring  Lucian Grainge - Show
2014 CFDA Fashion Awards - Arrivals

Blake Lively

Inmiddels hoog zwangere Blake Lively zorgde het afgelopen jaar voor veel wauw-momenten. Zo verscheen Blake in een prachtige zwart/witte jurk tijdens het jaarlijkse filmfestival in Cannes. De bordeauxkleurige maxi jurk zullen we trouwens ook niet snel vergeten.
"Captives" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival
Opening Ceremony & "Grace Of Monaco" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Emma Watson

Hermelien Griffel heeft zich ontpopt tot ware it-girl. De hele wereld heeft Emma Watson zien opgroeien tot een beeldschone jonge vrouw, maar ook haar kledingstijl is meegegroeid. Emma Watson heeft de cosy truien en simpele spijkerbroeken omgeruild voor Haute Couture. Zo spotten we Emma in prachtige designerjurken tijdens de premieres van Noah en op een exclusieve party van modehuis Dior.
Christian Dior: Front Row - Paris Fashion Week : Haute-Couture Fall/Winter 2014-2015
"Noah" - UK Premiere - Red Carpet Arrivals

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence wordt vaak gezien als the girl next door en is zeker geen standaard Hollywood meisje. Zo heeft Jlaw geen size zero (bravo!) en zijn haar uitspraken tijdens interviews hilarisch. Jennifer is heerlijk down to earth en daar houden wij van. Maar dit zegt helemaal niets over de kleding van Jennifer. De Hunger Games actrice verschijnt keer op keer fabulous op de rode loper.

ELLE's 21st Annual Women In Hollywood Celebration - Roaming Inside
2014 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals
 Wie vindt jij de beste gekleed? Zet het in de reacties :)

Kiss Emma Sue 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten