maandag 1 december 2014

Kendall Jenner krijgt haatbrief

Heei,

Kendall Jenner gaat als een speer dit jaar; haar modellencarriere is écht van de grond gekomen en laatst maakte ze nog bekend dat ze het nieuwe gezicht is van Estée Lauder. Als je steeds bekender en groter wordt als model, dan kan het zo zijn dat niet iedereen hier blij mee is en je hierdoor flink bekritiseerd kan worden.


Kendall kreeg namelijk een openhaatbrief van het Amerikaanse model Arisce Wanzer die laatst net in de Topshop show meeliep net als Kendall. Het model kwam op haar negentiende er openlijk voor uit dat ze vroeger geboren werd als jongetje en voor haar was het helemaal niet makkelijk om te komen waar ze nu is. Ze vindt het dan ook belachelijk dat Kendall als reality ster zo aan de slag kon gaan als model. In de haatbrief die ze op haar eigen blog zette, ging ze helemaal los.

Zo zou Arisce maandelijks geld naar haar ouders op sturen, en ze  woont in een appartement met zes andere meiden. Ook moest ze keer op keer betalen voor testshoots waardoor ze flink in de schulden kwam, hopend op de grote show die haar eruit kon halen. Arisce Wanzer wilde Kendall maar wat graag duidelijk maken, dat ze het juist hartstikke gemakkelijk had om te komen waar ze nu is.

“But wait, isn’t that a reality TV star over there in hair and makeup? Yea, that’s definitely a Kardashian or something. What is she doing here? Did she take the subway? Was she at the casting? What agency is she with? I didn’t see her last season … Does she need MORE fame? MORE money? A green card perhaps? This girl didn’t do and doesn’t owe half of what you did to get here today, that much is certain. Her mommy surely called a top agency, got her in the door and the design houses just chose to milk her fame like the cash cow that it is,” aldus Arisce



Xx Emma Sue 

(Bron: I love Fashion News) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten